A távolságban megkötött adásvételi szerződés kapcsán, a Szlovákia területén hatályos fogyasztóvédelmi törvény 2014/120 számú rendelete értelmében a vevőnek joga van elállni a szerződéstől a vásárlástól számított 14 napon belül.

Abban az esetben, ha elégedetlen a kézhez kapott termékkel és úgy dönt, hogy mégis szeretné visszaküldeni a megvásárolt terméket, ezt a törvény által kijelölt 14 napos határidőn túl is megteheti. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon keresztül, írja meg, miért elégedettlen a megrendelt termékkel, és a lentebb leírt módon küldje azt vissza nekünk.


ELJÁRÁSI REND TERMÉKVISSZAKÜLDÉS ÉS SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS ESETÉN:

Amennyiben a vevő úgy dönt, hogy él szerződéstől való elállási jogával, köteles betartani a következőket:

1. A vevő köteles írásban értesíteni az eladót (lehetőség szerint e-mailben), hogy él a szerződéstől való elállási jogával. Az értesítésnek tartalmaznia kell: a megrendelő nevét és bankszámlaszámát, a megrendelés számlájának számát és a megrendelés dátumát.

2. Amennyiben a vevő már átvette a megrendelt terméket, azt köteles visszaküldeni a kapcsolatok részben feltüntetett címre. Az eladó a visszaküldött termék átvételét követően, a lehető legkorábban, de legkésőbb a törvényben előírt 15 napon belül visszaküldi a vevő részére a termék vételárát. Amennyiben a vevő bankkártyával fizetett a termékért, úgy az eladó a bankkártyához tartozó bankszámlára küldi vissza a vételárat.

2.1 Ha a vevő már kibontotta a termék csomagolását, erre a címre küldi azt vissza: EXPANDECO - INDIAN NATURAL HAIR CARE, EAST GATE BUSINESS PARK B1 - MAGYAR POSTA, FÓT 2151

2.2 Ha a vevő még nem bontotta ki a termék csomagolását, erre a címre küldi azt vissza: EXPANDECO - INDIAN NATURAL HAIR CARE, EAST GATE BUSINESS PARK B1 - MAGYAR POSTA, FÓT 2151. A termék vételárán felül az eladó visszaküldi a vevő részére a szállítási díjat, amit a vevő kifizetett. A termék visszaszállításának díja a vevőt terheli. Utánvétes termékvisszaküldést nem áll módunkban elfogadni.