AJURVÉDE GYÓGYNÖVÉNYEK 200G – REGENERÁLÓ HAJPAKOLÁS

Ezt a gyógynövényekből, diókból és gyümölcsökből álló keveréket már ősidők óta használják Indiában. Miért is ne tennék, hiszen kevés hasonló termék létezik, ami ilyen gazdagon táplálja a hajat.

A természetből nyert tiszta összetevői: Amla, Reetha, Shikakai, Brahmi, Bhingraj, Aloe Vera, Jatamansi, Neem, Methi, Kapur Kachri

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

AZ AJURVÉDE GYÓGYNÖVÉNYEK JÓTÉKONY HATÁSA

✿ enyhe sampon tartalma jól kiegészíti a Shikakai gyümölcs és a Reetha dió őrlemények jótékony hatását, melynek köszönhetően gyengéden tisztít, de nem fossza meg a hajat természetes olajaitól. Használat után a haj hosszabb ideig marad tiszta és egészségtől fénylő.

✿ a Brahmi gyógynövény és az indiai egres (Amla) együttese természetes hajbalzsamként funkcionál. Haja újra erővel telt és selymes lesz.

✿ a Neem és Meethi gyógynövények kiváló antibakteriális hatóanyagai megakadályozzák a haj korpásodását és az egyéb bőrbetegségek kialakulását.

✿ az Aloe Vera és a Bhingraj már a hajhagymáktól kezdve erősítik a hajszálakat, elősegítik a haj növekedését és meggátolják a hajhullást.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

➤   PAKOLÁS

Mérjen ki az ajurvéde gyógynövényporból: rövid hajhoz 50 g, hosszú hajhoz 100 g mennyiséget egy tálba. Öntsön hozzá annyi 60° C vizet, hogy egy közepesen sűrű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd tegyen fejére nylon sapkát és tekerje be törölközővel.

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál jobb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse le haját, és szárítsa meg. Nem szükséges megmosnia, vagy balzsamot tennie rá.

➤   SAMPON

Amennyiben sampon formájában szeretné használni a gyógynövénykeveréket, úgy tegyen 20 g mennyiséget egy tálba és keverje el meleg vízzel. Masszírozza be hajába a keveréket majd bő vízzel öblítse ki azt hajából.


FIGYELEM

! A kettő az egyben természetes hajpakolás és no poo sampon akár mindennapos használatra is alkalmas.