HENNA 200G – RÉZVÖRÖS HAJFESTÉK ÉS HAJPAKOLÁS

A lángvörös színű haj, mely híven tükrözi személyiségét még sosem volt ennyire elérhető közelségben. Ez a rézvörös henna visszaadja haja szépséget és egészséges fényét. A természetnek köszönheti azon tulajdonságait, mely a fejbőr egészségének megőrzése és a tökéletes színtakarás elérése.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A GYÖNYÖRŰ SZÍN ÉS AZ EGÉSZSÉGES HAJ KÉZ A KÉZBEN JÁR

A henna eredetét az egzotikus keleti országokkal kötjük össze, azonban a Lawsonia inermis növekedéshez szükséges legjobb feltételek Indiában találhatók. Az erre az országra jellemző éghajlati viszonyok garantálják, hogy az Indiából származó henna kivételesen magas pigmenttartalommal büszkélkedhet.

Az általunk forgalmazott henna nemcsak azért különleges, mert magas a pigmentartalma, hanem azért is, mert feldolgozása során gondosan apróra őrlik, az őrleményt háromszor átszitálják, ennek következtében nem maradnak henna darabkák a hajon és sokkal könnyebben kiöblíthető.

A HENNA JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ hosszabb színmegtartó hatás, ráadásul nem teszi tönkre a hajszálak szerkezetét

✿ kisimítja a hajszálak felszínét, visszaadja haja fényét és egészséges kinézetét

✿ magas tannin tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a hajas fejbőr faggyúmirigy termelésének szinten tartására

✿ száz százalékban természetes összetevőinek köszönhetően még az érzékeny bőrűek, terhes nők vagy szoptatós anyák is nyugodtan használhatják

✿ elképesztő antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően, hatékony a korpa elleni harcban és segít a hajas fejbőr egészségének visszaállításában

✿ tökélestes színfedést biztosít még az őszülő hajon is

MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA AZ ÖN HAJÁT?

A rézvörös henna egy természetből nyert termék, tehát nem szívja ki az eredeti hajszínét. A végeredmény függ a haj állapotától és pigmenttartalmától. Nagy mértékben függ a haj egyedi tulajdonságaitól.

Eredeti hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_povodne (1).png

Használat után várható színárnyalat:

Banner_odtiene_vlasov_Henna


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén-50g, félhosszú, hosszú haj esetén-100g) henna őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 60°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel az enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

hennanavod3d.png

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen.

! Tárolja száraz, sötét helyen.