HENNA & INDIGO 200G – BARNA HAJFESTÉK

Minden nő büszkesége az egészséges hajkorona. Kényeztesse haját ezzel a természet szívéből származó prémium termékkel. A Henna & Indigo hajfesték használatával első látásra elbűvölő, természetes barna színt érhet el. Antiszeptikus tulajdonságai kéz a kézben járnak kiváló színtakaró képességével.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A HENNA ÉS INDIGÓ TERMÉKÜNKKEL A TERMÉSZETES BARNA HAJSZÍNÉRT

Ma már nem kell, hogy csak a titkos vágyaiban létezzen a gyönyörű és egészséges haj. A természetből nyert barna hajfestékünket a Lawsonia inermis és a Indigofera tinctoria növényekből nyerik ki, melyeket Indiában termesztenek. Bár a világ különböző pontjain fellelhetők ezek a növények, azonban a termesztésükhöz szükséges legjobb éghajlati feltételek Indiában biztosítottak. A magas pigmenttartalom, valamint a gondos őrlési technika és háromszori szitálás garantálja, hogy az indigót és hennát nagyon könnyű felvinni és leöblíteni. Használata során nem maradnak henna darabkák a hajon, így igazi felüdülés a vele való munka.  


A HENNA & INDIGO JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ tanninokat tartalmaz, amely üdítően hat a hajas fejbőrre ezáltal megakadályozza annak korai zsírosodását és a korpák kialakulását

✿ természetes összetevőinek köszönhetően a kifejezetten érzékeny bőrűek, az allergiások, de még a terhes és szoptató anyák is bátran használhatják

✿ hosszú ideig megmarad a hajon még annak ellenére is, hogy nem bontja meg a hajszálak szerkezetét

✿ hozzájárul a hajszálak erejének visszaállításához és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak

✿ alkalmas ősz hajszálak befedésére is


MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA & INDIGO AZ ÖN HAJÁT?

A henna a természetből nyert termékek családjába tartozik. Alkalmazása során nem bontja meg a haj természetes szerkezetét, ezért nem szívja ki annak eredeti színét. A végeredmény tehát nagyban függ attól, hogy milyen az eredeti hajszíne, és attól is milyen állapotban van hajszerkezete.  

Festés előtti hajszín:

Hajfestés után várható hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_Henna,Indigo Amla


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

hennanavod1b.png

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g) henna és indigó őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 50°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

hennanavod3.png

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen.

! Tárolja sötét, száraz helyen.

! Ha használatával kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük, olvassa el weboldalunk GYIK részét. Ha nem találja kérdésére a megfelelő választ, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, és mi szívesen válaszolunk minden kérdésére.