HENNA, INDIGO & AMLA 200G – VILÁGOSBARNA HAJFESTÉK

A természetes és egészséges haj minden hölgy ékköve. Visszanyerni az eredeti hajszínt és biztosítani a tökéletes színtakarást az ősz hajszálakon is, pofon egyszerű feladat ezzel a világosbarna hajfestékkel. Vágjon bele a hajfestésbe a henna, indigó és amla keverékével és haja újra erőtől ragyogó és selymes fényű lesz.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

VILÁGOS BARNA HAJSZÍN, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A hennával történő hajfestés igen nagy népszerűségnek örvend. A henna nem roncsolja a hajszálak természetes szerkezetét, segíti Önt, hogy olyan hajszíne legyen, amiről mindig is álmodott, mindezek mellett erősebbé, egészségesebbé teszi haját. Nem hajlandó kompromisszumokra, ha hajszínéről van szó? Válassza az általunk kínált henna, indigó & amla keverékéből készült festéket. Termékeink megalkotásához, Indiában termesztett és világszerte elismert alapanyagokat használunk. Az országra jellemző kivételes klíma a kulcsa annak, hogy az onnan származó növények nagyon magas pigmenttartalommal büszkélkedhetnek. Az Amla és más növénykivonatok együttese segíti Önt a gyönyörű világosbarna árnyalat elérésében.
A feldolgozási folyamatban sem bízunk semmit a véletlenre. A henna, indigó & amla termékünk összetevőit először finom porrá őröljük, majd háromszori átszitálás után száraz helyen csomagoljuk. Ennek köszönhetően a keverék nem lesz csomós, és használata közben nem maradnak növénydarabákák a hajon. Egyszerűen élvezet vele a hajfestés.  


A HENNA, INDIGÓ & AMLA JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ magas hataóanyag tartalmú természetes termék, melyet a kémiai anyagokra érzékenyek (allergiások, terhes nők és szoptató anyák) is bátran használhatnak

✿ magas tannin (henna és amla) tartalma miatt segít megakadályozni a haj túl korai elzsírosodását

✿ a henna antiszeptikus tulajdonságai hozzájárulnak a fejbőr egészségéhez és segítenek a korpásodás elleni küzdelemben

✿ nem roncsolja a haj szerkezetét, visszaállítja annak egészségét és selymes csillogását

✿ tökéletes színtakarás, még ősz hajon is


MILYEN SZÍNŰRE FESTI BE HAJÁT A HENNA?

A termékben található pigmentek nem módosítják a hajszálak összetevőit, tehát nem szívják ki színüket. Pont ezért a hajfestés utáni színárnyalat nagyban függ az Ön hajának állapotától és a festés előtti színétől.

A haj eredeti színe:

Festés után várható hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_Henna,Indigo Amla


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

hennanavod1b.png

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g) henna őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 50°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel.

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. (Ősz haj esetén javasoljuk, hogy legalább két óráig hagyja haján a terméket, vagy egymás után kétszer ismételje meg a festést a teljesebb színtakarás érdekében.) Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Alaposan öblítse le haját majd szárítsa formázza azt a megszokott módon.


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen.

! Tárolja sötét, száraz helyen.