AMLA & VANILKA – SZILÁRD SAMPON SZÁRAZ, TÖREDEZETT HAJRA

Ez a csodálatos vanília illat a távoli horizontot idézi képzeletébe... Bemutatjuk Önnek az Indiai egrest, azaz az Amlát! Ez az évszázadok óta jól bevált természetes kondicionáló simává és fényessé varázsolja a hajszálakat. Magas aminosav-, tannin- és C-vitamin-tartalmának köszönhetően tápanyagokkal látja el a hajat a hajhagymáktól a hajvégekig.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

EGY SAMPON, AMI BIZONYÁRA AZ ÖN KEDVENCE IS LESZ 

Szilárd samponunkat használva már képtelen lesz a felesleges kompromisszumokra. A természetességet szem előtt tartva úgy alakítottuk ki összetételét, hogy tökéletesen támogassa a hajas fejbőr egészségének fenntartását. Alapjául száz százalékban tiszta, növényi kivonatokat választottunk. 


A SZILÁRD SAMPON JÓTÉKONY HATÁSAI  

✿ kiváló minőségű összetevők magas koncentrátumú hatóanyaggal

✿ mesterséges adalékanyagoktól mentes (parabének, szilikon)

✿ nem színezi be a hajat, nyugodtan használhatja hennás vagy vegyszeres hajfestés után

✿ magával viheti bárhová- nem folyik szét, és nem foglal nagy helyet a táskájában

✿ használatával nem járul hozzá a műanyaghulladék növekedéséhez


Már az első alkalommal megszereti illatát, arról pedig, hogy más sampont is kipróbálna, gyorsan megfeledkezik, mikor néhány használat után megtapasztalja a haján végbemenő pozitív változásokat. Használatával a haj finom tapintású és erőtől ragyogó, fejbőre hidratált és irritációktól mentes lesz. Tekintettel természetes összetevőire, kitűnő választás gyógynövényes hajpakolások alkalmazása előtti hajmosáshoz. A terméket Szlovákiában gyártjuk.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Húzza végig néhányszor a szilárd sampont a már vizes haján, majd ujjaival masszírozza el a keletkezett habot, végül alaposan öblítse ki haját. A szilárd sampont használat után hagyja a szabad levegőn megszáradni.


!
Ha bármilyen kérdése támadt szilárd samponunkkal kapcsolatban, kérjük először olvassa el weboldalunk GYIK részét. Amennyiben nem találja a választ kérdésére, lépjen velünk bátran kapcsolatba és mi szívesen válaszolunk minden kérdésére.