INDIGO 200G – BARNA, SZINTE FEKETE HAJFESTÉK

A minden mozdulatra megcsillanó hollófekete haj mindenkit elvarázsol, nem csak azokat, akik rajonganak a keleti mesékért. Ennek a csodálatnak mostantól az Ön hajkoronája is részese lehet. Az Indigo és a henna egyessült erővel segítik Önt abban, hogy természetes úton gyönyörű sötétbarna, szinte hollófekete haja legyen.

1,27 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A HAJSZÍN AMIRE MINDIG IS VÁGYOTT A HAJSZÁLAK KÁROSODÁSA NÉLKÜL?

Igen, lehetséges. Az általunk forgalmazott indigóval, melyet az Indiában őshonos Indigofera tinctoria növény leveleiből nyerünk ki. A hennához hasonlóan az általunk forgalmazott indigó is természetes eredetű, tehát nem károsítja a hajat. Ha egyesítjük az indigó és a henna erejét, akkor a lágy világosbarnától a hollófekete hajszínig bármilyen árnyalatot képesek leszünk elérni. Intenzív fekete színt úgy érhet el, hogy első lépésben hennával festi be haját, majd utána indigóval. Az indigó sötétebb árnyalat elérésére ösztökéli a hajat.

A HENNA NEM RÉSZE ENNEK A CSOMAGNAK.


AZ INDIGO JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ természetes anyag, mely nem bontja meg a hajszálak szerkezetét

✿ a színárnyalatok széles skálája keverhető ki belőle a felhasználó kedve szerint

✿ természetes festék, melyet még az allergiások, a terhes és szoptató nők is bátran használhatnak

✿ szuper választás az ősz hajszálak festésére


HASZNÁLATI UTASÍTÁ


➤  HAJFESTÉS EGY LÉPÉSBEN. VÖRÖSBARNÁTÓL A SÖTÉT BARNÁIG SZÍNÁRNYALATOK. A CSOMAG HENNÁT NEM TARTALMAZ

➊ Válassza ki az önnek tetsző színárnyalatot

  HENNA : INDIGO
vörösbarna 2:1
barna 1:1
sötétbarna 1:3


➋ Egy kerámia tálba szórjon a fent leírt arányban hennát és öntsön rá annyi 60°C vizet, hogy joghurt sűrűségű masszát kapjon. Hagyja a masszát néhány órát pihenni.

➌ Az indigó porból készítsen sűrű krémpasztát, úgy hogy 50°C vizet önt hozzá. Adjon a keverékhez egy csipet sót (a lúgos környezet segít a pigmenteknek kiválni az indigóból). Hagyja pihenni a keveréket 15 percig.

➍ A két masszát keverje össze, majd vigye fel a tiszta enyhén nedves hajra. A befestett hajat fedje be nylon sapkával és tekerjen rá törölközőt.

➎ Hagyja a haján a keveréket minimum egy órán keresztül hatni. Minél tovább hagyja hatni a keveréket, annál intenzívebb lesz az eredmény.

➏ Alaposan öblítse ki haját majd használja a kedvenc hajápoló termékeit.


➤  KÉTLÉPCSŐS HAJFESTÉS, FEKETE HAJSZÍNHEZ. A HENNA NEM RÉSZE ENNEK A CSOMAGNAK 


ELSŐ LÉPÉS

➊ Szórjon egy kerámia tálba az előírásnak megfelelő mennyiségű hennát (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g).

➋ Öntsön a hennára annyi 60°C vizet, hogy egy közepes állagú masszát kapjon (tegyen néhány csepp citromlevet a keverékbe, így a pigmentek könnyeben kiválnak a hennából)

➌ A készre kikevert masszát vigye fel a tiszta enyhén nedves hajra, húzzon a fejére nylon sapkát majd tekerjen rá törölközőt

➍ Hagyja a haján a keveréket minimum egy órán keresztül hatni. Minél tovább hagyja hatni a keveréket, annál intenzívebb lesz az eredmény.

➎ Alaposan öblítse ki hajából a masszát, majd használja kedvenc hajápoló termékeit.


MÁSODIK LÉPÉS

➊ Az indigó port 50°C vízzel elkeverve készítsen egy könnyen kenhető masszát.

➋ A keverékbe tegyen egy csipet sót is (az indigó pigmentjei könnyeben felszabadulnak lúgos környezetben)

➌ Vigye fel a masszát a tiszta enyhén nedves hajra, húzzon a fejére nylon sapkát majd tekerjen rá törölközőt

➍ Hagyja a haján a keveréket minimum egy órán keresztül hatni. Minél tovább hagyja hatni a keveréket, annál intenzívebb lesz az eredmény.

➎ Alaposan öblítse ki hajából a masszát, majd használja kedvenc hajápoló termékeit.


TIPP: Egyszerűbben is szert tehet fekete színű hajra, ha nem használ hennát, csak indigót. Ebben az esetben elég csak a második lépés pontjaiban leírtak szerint eljárnia. Az így befestett haj azonban nem lesz olyan intenzív fekete színű és hamarabb kikopik a szín a hajból..


MILYEN SZÍNŰRE FESTI BE HAJÁT AZ INDIGÓ, HA A KÉTLÉPÉSES HAJFESTÉST VÁLASZTJA?

Eredeti hajszín:

Festés utáni várható hajszín:

Banner_odtiene_vlasov_Indigo


FIGYELEM

! Ahogyan más természetből nyert hajápoló termék használata előtt, úgy a henna használata előtt sem célszerű szilikonos sampont vagy hajbalzsamot használni, mert ezek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszálak szerkezetébe. Használat előtt a haj tiszta, vegyszerektől mentes kell legyen. Hasonlóképpen fontos, hogy soha ne lépje át a használati utasításban meghatározott vízhőmérsékletet, mivel a magasabb hőfok használata mellett a termék veszít hatékonyságából.

! Tárolja sötét és száraz helyen.