RÓZSAVÍZ FEHÉR RÓZSÁBÓL

A rózsa már ősidők óta a szépség szimbóluma. Kivételes erejét kihasználva létrehoztunk egy olyan gyógynövényes vizet, mely segít, hogy haja újra régi pompájában ragyogjon.

Rakoncátlan hajtincseit újra megszelidítheti rózsavizünkkel – a gubancok kifésülése már nem lesz többé rémálom.

Ez a fehérrózsából készült gyógynövényes víz kiválóan hidratálja a hajat, pont ezért alkalmazása nagyszerű választás hennás hajfestés után, ha száraznak ítéli meg hajának állapotát.

3 220,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

ÚJ ENERGIÁT AD MEGFÁRADT HAJÁNAK

Minden rakoncátlan hajtincs tulajdonosában élénken él a kép: ezt képtelenség kifésülni... Ha az ön hajkoronája sem hajlandó az együttműködésre, válassza rózsavizünket, mely százszázalékban természetes összetevőkből készült. A világszerte híres kazanlaki fehér rózsák szirmaiból, vízgőz desztillációval kinyert aktív hatóanyagainak köszönhetően, nemcsak varázslatos rózsaillat lengi majd be haját, de haja erőtől ragyogó és hidratált lesz.  


A FEHÉR RÓZSÁBÓL NYERT RÓZSAVÍZ ELŐNYEI:  

✿ nem tartalmaz tartósítószert vagy bármilyen vegyi anyagot, a felhasznált rózsákat biogazdálkodásban termesztették

✿ táplálja és kellemes tapintásúvá varázsolja a hajat

✿ könnyen kifésülhetővé teszi a rakoncátlan tincseket

✿ kivételes hidratáló és regeneráló tulajdonsága miatt, ideális választás hennás hajfestés után, száraznak tűnő haj hidratálásához

✿ lágy illata magával ragadja érzékeit


A rózsavíz egy olyan csoda, mely már az ókori civilizációk óta jelen van életünkben. A virágba borult rózsa szirmaiban vitaminok és antioxidánsok széles skálája megtalálható, melyek segítenek visszanyerni haja rég elvesztett fényét, emellett hidratálják fejbőrét is. Az általunk forgalmazott rózsavíz kizárólag természetes alapanyagokból készült. Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően már az első használat után szembetűnő pozitív változásokat figyelhet meg haján.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS  

A rózsavizet praktikus szórófejes flakonba csomagoltuk. Permetezze be megmosott és enyhén nedves haját, majd hagyja azt megszáradni a szabad levegőn.