HENNA & 3XINDIGO 200G – SÖTÉTBARNA HAJFESTÉK

Haja újra virágkorát élheti a természetből nyert rezes hennának köszönhetően, mely kiválóan kiegészíti a természetes indigó hatását. Keverje ki magának az önnek tetsző természetes barna színárnyalatot és adja vissza hajának eredeti szépségét és erejét. A természetes henna és 3xindigo nem károsítja a hajszálak szerkezetét, finoman ápolja a hajas fejbőrt és visszaadja hajának egészséges fényét.

3 390,00 Ft
Áfával
Mennyiség
 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

ÁSZF

 

TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

SÖTÉTBARNA SZÍNÁRNYLAT, AMI JÓL ÁLLN MINDENKINEK

A sötétbarna színárnyalat időtálló klasszikusnak számít a hajszínek világában és szinte minden bőrtónushoz jól passzol. A nagyobb mennyiségű indigóval kevert henna segíti önt a természetes hajfestés rögös útján. Az általunk forgalmazott hennát a Lawsonia inermis növényből, az indigót az Indigofera tinctoria növényből nyerjük ki, melyeket Indiában előszeretettel termesztenek. Az országra jellemző kedvező éghajlati viszonyok garantálják, hogy az ott termesztett növények nagy mennyiségű természetes pigmentet tartalmaznak. A gondos feldolgozás, a finom porrá őrlés és a háromszori szitálás lehetővé teszi a termék egyszerű használatát. Az általunk forgalmazott henna nem csomósodik össze a hajon.


A HENNA & 3XINDIGA JÓTÉKONY HATÁSAI

✿ a természetes forrásból származó pigmentek használata kiválóan alkalmas allergiások, terhes és szoptató nők számára is

✿ a hennában lévő tanninok szabályozzák a faggyúmirigyek működését és hozzájárulnak a hajas fejbőr egészségének megőrzéséhez

✿ a henna antiszeptikus tulajdonságai mindenekelőtt a korpásodás elleni sikeres küzdelemben vállalnak hatalmas szerepet

✿ pigmentjei nem károsítják a haj szerkezetét

✿ hozzájárul az egészséges haj fényének és rugalmasságának eléréséhez, továbbá kiváló takarást biztosít az ősz hajszálak számára is


MILYEN ÁRNYALATÚRA FESTI BE A HENNA & 3XINDIGO AZ ÖN HAJÁT?

A természetes pigmentek nem szívják ki a hajszálak színét. A festés utáni árnyalat nagyban függ az Ön hajának állapotától és aktuális színárnyalatától.

A haj eredeti színe:

Festés utáni várható színárnyalat:

Banner_odtiene_vlasov_Henna,3xIndigo


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

hennanavod1b.png

Az előírt mennyiségű (rövid haj esetén 50g, félhosszú, hosszú haj esetén 100g) henna és indigó őrleményt szórja egy tálkába, majd öntsön hozzá annyi 50°C vizet, hogy egy közepes sűrűségű masszát kapjon.

Az így elkészült masszát vigye fel a tiszta és enyhén nedves hajra, majd húzzon rá nylon sapkát és fedje be törölközővel. .

Hagyja hatni a készítményt minimum egy, de akár több órán keresztül. Minél tovább hagyja hatni a terméket, annál intenzívebb lesz a végeredmény. Itt az ideje elővenni kedvenc olvasnivalóját 😊

Végül bővízzel öblítse át haját és szárítsa, formázza azt a már megszokott módon.


UPOZORNENIA

! Ősz hajon a jobb eredmény érdekében próbálja ki két lépésben befesteni haját. Első lépésként fesse be haját hennával. Második lépésben vigyen fel rá megfelelő mennyiségű Henna & 3xIndigo terméket és hagyja minél hosszabb ideig hatni. Hajfestés előtt ne használjon szilikon tartalmú termékeket, melyek meg akadályozzák a természetes pigmentek beépülését a hajszerkezetbe.

! Tárolja száraz, sötét helyen.